fbpx

Verken nu al de Lokerse Feesten 2023

Verken nu al de Lokerse Feesten 2023Nog enkele dagen en dan gaan de festivalpoorten van de Lokerse Feesten 2023 open! Samen met de Fonnefeesten, foodtrucks en bijhorende stadskermis is het weer 10 dagen feest in de Lokerse binnenstad. Tijd om alles op een rijtje te zetten. Controleer je tickets nog eens, vergeet je timetable niet of download de applicatie waar je alle festivalinformatie bij de hand hebt.

Grote Kaai

Lokerse FeestenHet festivalterrein ligt op enkele minuten stappen van het station van Lokeren, meer info over de dienstregeling is beschikbaar via de NMBS. Ondanks het feit dat de Lokerse Feesten worden georganiseerd op een parking, kan je niet in de buurt parkeren. De binnenstad is afgesloten dus parkeren kan in industriezone E17/1. Een shuttle brengt je naar het festival en terug voor amper 4 euro. De shuttlebussen starten hun ritten twee uur voor het eerste optreden van het hoofdpodium en rijden terug tot 2u45 ‘s nachts.

Dagelijks zullen er vanuit Lokeren nachtbussen rijden richting Gent en Antwerpen. De bussen vertrekken steeds om 02u30 aan het station van Lokeren. Tickets voor de nachtbus richting Gent of Antwerpen kost 10€ per rit en zijn beschikbaar via Tickoweb.

Cashless

LokerseDe Lokerse Feesten wordt vanaf nu een cashless festival. Drank en eten kan je vanaf dit jaar betalen via een cashless kaart. Deze kaart krijg je samen met je festivalbandje en is ook te verkrijgen bij de top-up kassa’s aan het plein. Met deze kaart kan je betalen aan alle bars en eetstanden op het plein en in Club StuBru. Je betaalt met digitale jetons of KAAI‘s.

1 KAAI heeft een waarde van 1,75 euro. In voorverkoop zijn drank & foodtickets beschikbaar met een waarde van 35 euro of 20 KAAI aan 32,50 euro. Als er na afloop van het festival nog KAAI’s op je kaart resteren, kan je een GRATIS refund aanvragen via de website. De refund periode loopt vanaf 17 augustus tot 17 september.

Camping

Lokerse FeestenDe Lokerse Feesten heeft heel wat bars, zowel binnen als buiten het terrein. Met zowel een Belgian Beer Bar, cocktailbar als een tequilabar kan de weg naar huis wat moeilijker verlopen dan gepland. Daarom heeft de organisatie al enkele jaren een camping. Die ligt op een terrein vlak achter het station van Lokeren.

Lokerse Feesten CampingJe kan je eigen tent meesleuren, maar voor de meer ervaren festivalgangers zijn er ook Kapi Tip Up en Kapi Tip Up De Luxe tenten beschikbaar.

De Kapi Tip Up is een slaapplek voor 2, inclusief matras. Je moet alleen nog een kussen en slaapzak meebrengen.

De Kapi Tip Up De Luxe heeft een opgemaakt matras met kussens, donsdeken, een nachtlampje, een terrasje met luifel en 2 strandstoelen. Tickets en tenten voor de camping zijn enkel beschikbaar via Tickoweb.

Lokerse Feesten 2023

Punkrockdag Lokerse Feesten 2017Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Zaterdag 5 augustus komt Rag’n’Bone Man naar Lokeren. Op de tradionele metaldag staan Bullet For My ValentineMegadeth en Within Temptation. Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Op woensdag komt Cypress Hill een legendarische plaat vieren en heeft Pennywise een dubbeldate met ons land.

Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai. Vrijdag 11 augustus is dan weer een Vlaams feestje en voor het laatste weekend noteren we komst van Skunk Anansie en de traditionele Cherry Moon night. Tiësto zal dan weer het slotfeest verzorgen op zondag 13 augustus.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. Tickets voor de Lokerse Feesten 2023 zijn beschikbaar via de website, maar dagtickets voor 4 en 8 augustus zijn uitverkocht. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone vanaf 135 euro en echte diehards kunnen een combiticket kopen aan 230 euro. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.

Verken nu al de Lokerse Feesten 2023
Verken Lokerse Feesten 2023