fbpx

Tickettips

Tickettips

Voor grote festivals en concerten kan tickets aankopen soms een frustrerende ochtend zijn. Daarom geven wij enkele tickettips mee zodat je net iets meer kans maakt op kaartjes voor je favoriete festival of concert en jezelf niets te verwijten hebt.

Officiële website

99 Festivals Logo - Ticket TipsGebruik steeds de juiste website en de juiste link. Je kan deze steeds vinden via de officiële communicatie kanalen van de organisatie of de zaal. Niet alleen betaal je dan de juiste prijs en heb je de juiste tickets, maar ben je ook op de hoogte van eventuele wijzigingen. Je kan de officiële website snel herkennen aan de link bovenaan in je browsers en aan de kwaliteit van de afbeeldingen of logo’s.

Goed Internet

Zorg er steeds voor dat je een sterke en vooral stabiele internetverbinding hebt. Geef hier indien mogelijk de voorkeur aan vaste kabel. Voor draagbare toestellen kies je best het mobiel netwerk (4G) boven Wi-Fi.

No IE Internet ExplorerGoede browsers

Kies niet alleen voor een snelle browser of toestel, maar voorzie deze tijd van de laatste software. Zo kan je veilig je bestelling voltooien. Zo is de kans kleiner dat er een update op de achtergrond loopt waardoor je toestel en internet trager is.

Betalen

Vermijdt stress door niet achter je bankkaart en je bankgegevens te moeten zoeken tijdens je bestelling. Verzamel dus alles op voorhand zodat je tijdig en veilig je bestelling kan afronden.

Account

Indien de mogelijk beschikbaar is, probeer je al in te loggen op de website van de ticketverkoper. Heb je nog geen account, maak er dan eentje aan met de juiste gegevens. controleer meermaals je gegevens en vooral je e-mail adres. Foute gegevens betekenen een pak administratieve problemen aan beide kanten.

iPhone wkkerTijd

Het klinkt logisch, maar wees op tijd! Laatkomers moeten achteraan aansluiten in de wachtrij. Jouw klok loopt ook niet synchroon met die van de ticketverdeler, dus voorzie steeds een academisch kwartiertje.

Wachtrij

Kom je in een wachtrij terecht? Blijf dan rustig en molesteer je F5 knop niet! Als je de pagina vernieuwd kan je weer achteraan de wachtrij terecht komen.

Checkout

publiek PKPBestelling succesvol afgerond? Proficat! Het aftellen kan beginnen, maar noteer eerst de bestelgegevens in geval van technische problemen! Je kan nu wachten in je mailbox op een bevestigingsmail en je tickets. Je kan ook al een klein feestje houden, maar let op: De barcode is je toegangsbewijs, hou het persoonlijk en plaats het niet op sociale media!

Geen tickets meer? Zeer jammer, maar op = helaas op. Je doet niets verkeerd als je een ticket uit de tweede hand koopt, maar beperkt je zoektocht op de tweedehandsmarkt tot bekende websites van de organisatie of Ticketswap en vermijdt websites vanuit het buitenland inclusief valse profielen op sociale media.