fbpx

Over 99 Festivals

Het begin van een mooie festivalzomer

Over Ons 99 Festivals: Het begin van een mooie festivalzomer99 Festivals is een nieuw project van enkele festivalgangers die al het nieuws en geruchten rond festivals in België, Nederland en Europa op de voet volgen en dit graag willen delen met anderen.

Naast festivalnieuws en geruchten kan je ook een gedetailleerde kalender raadplegen. Handig om even vooruit te blikken en je zomeractiviteiten te plannen. Plan je een trip naar het buitenland? De kalender geeft ook een mooi overzicht welke festivals waar en wanneer plaatsvinden.

99 Festivals

Als rasechte festivalgangers volgen we ook het festivalnieuws op de voet. We analyseren welke geruchten er de ronde doen en gaan we actief op zoek naar mogelijke artiesten die op grote Europese festivals zouden spelen. Om het allemaal wat overzichtelijk te houden, hebben we de festivals onderverdeeld in 3 categorieën: BelgiëNederlandEuropa.

Ook zo gek van festivals en ongeduldig om opnieuw op een festivalweide rond te hangen? Houd deze site dan goed in de gaten voor meer nieuws omtrent jouw lievelingsfestivals.

Samen maken we er een geslaagde festivalzomer van!