fbpx

Tiësto sluit Lokerse Feesten 2023 af

Tiësto sluit Lokerse Feesten 2023 afDe afsluiter voor de Lokerse Feesten 2023 is bekend! De legendarische DJ Tiësto zal het slotfeest verzorgen op zondag 13 augustus. De Nederlander heeft een discografie en palmares van jewelste en zal een platenbak vol hits meenemen naar de Grote Kaai.

Wie die dag nog gaat plaatsnemen achter de draaitafels, wordt zeer binnenkort aangekondigd.

Pennywise op Lokerse Feesten 2023Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Zaterdag 5 augustus komt Rag’n’Bone Man naar Lokeren. Op de tradionele metaldag staan Bullet For My Valentine, Megadeth en Within Temptation. Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Op woensdag komt Cypress Hill een legendarische plaat vieren en heeft Pennywise een dubbeldate met ons land.

Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai. Vrijdag 11 augustus is dan weer een Vlaams feestje en voor het laatste weekend noteren we komst van Skunk Anansie en de traditionele Cherry Moon night.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor zondag 13 augustus is gestart via de website vanaf 50 euro. Tickets voor Club StuBru zijn inmiddels ook in verkoop. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone vanaf 135 euro en echte diehards kunnen een combiticket kopen aan 230 euro. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.