fbpx

Ook Megadeth headliner Lokerse Feesten 2023

Ook Megadeth headliner Lokerse Feesten 2023De Lokerse Feesten 2023 eindigen hun dagelijkse aankondigingen voor de metalday met een stevige afsluiter. Zo zal ook Megadeth het festival headlinen op zondag 6 augustus. De band van Dave Mustaine wordt samen met Metallica, Slayer en Anthrax tot de Big Four van de thrash metal gerekend.

Eerder werden voor deze dag reeds Biohazard, Psychonaut, Slift en Hammok aangekondigd.

Punkrockdag Lokerse Feesten 2017Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Op de tradionele Zondagse metaldag staan Bullet For My Valentine en Within Temptation.

Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor de metalsunday op 6 augustus gaat van start vanaf zaterdag 4 maart om 10u via de website. Er zijn ook al Food&Drink tickets beschikbaar aan 30 euro voor 10 bonnetjes.

Ook Megadeth headliner Metalday Lokerse Feesten 2023
Ook Megadeth headliner Metalday Lokerse Feesten 2023