fbpx

25 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2024

25 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2024Op zomers festivalweer is het nog even wachten, maar zomerse namen voor de Lokerse Feesten 2024 krijgen we wel. De organisatie kondigt maar liefst 25 nieuwe namen aan. Eerder was al bekend dat Clouseau en Regi de Lokerse Feesten 2024 openen op de Main Stage, maar wie nood heeft aan stevigere beats kan terecht in Club StuBru voor de tradionele Cherry Moon night met Ghost, Youri Parker, Franky Kloeck, Meg Beg, Dave Davis, Dimitri Cooman en Marko De La Rocca. Een dag later is het dansen geblazen met The Roots en veel meer.

25 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2024Zondag 4 augustus krijgen Front 242 en Sisters of Mercy het gezelschap van Jah Wobble en The KVB. Een dag later staan staan Pixies en Richard Ashcroft op het festival, eerder die dag staan nu ook The Murder Capital, Ila en Bill Ryder-Jones op de podiumplanken. De metaldag verhuist van zondag naar dinsdag 6 augustus voor Korn. Woensdag 7 augustus komen Chris Isaak en Richard Hawley naar Lokeren en nu staan ook Novastar, Bluai, The Bony King of Nowhere, Ão én Ise op het programma.

25 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2024Op donderdag zakt The Prodigy af naar de Grote Kaai en Andromedik sluit de Main Stage af. Die dag nog meer drum en bassen in Club StuBru met Murdock, Basstripper, James Marvel en Faisal. Het laatste weekend duiken we in met Paul Kalkbrenner, 2ManyDJs en Anfisa Letyago. Massive Attack keert op zaterdag 10 augustus nog eens terug naar België. Afsluiten doen ze in Lokeren met een popfestijn van Oscar & The Wolf, Anne-Marie en Elmer

De 49e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024 aan de Grote Kaai in Lokeren. De verkoop voor vrijdag 9 augustus is beschikbaar vanaf zaterdag 20 april om 10u via de website. Tickets voor alle andere dagen zijn al in verkoop en ook de combiticketverkoop is gestart waar je 10 dagen festival voor amper 250 euro kan aankopen.