fbpx

The Prodigy en meer naar Lokerse Feesten 2024

The Prodigy en meer naar Lokerse Feesten 2024Vrijdagochtend wordt stilaan een vaste afspraak om nieuwe namen te norteren voor de Lokerse Feesten 2024. Zo kunnen we weer een dag afkruisen op de kalender van komende editie. Vandaag is het de beurt aan The Prodigy die op donderdag 8 augustus afzakken naar de Grote Kaai in Lokeren. Voor ze een puinhoop maken van de Main Stage, worden ze die avond voorafgegaan door Nas en De La Soul.

Eerder was al bekenThe Prodigy en meer naar Lokerse Feesten 2024d dat Clouseau en Regi de Lokerse Feesten 2024 openen op vrijdag 2 augustus. De metaldag verhuist van zondag naar dinsdag 6 augustus voor Korn. Een dag eerder staat Pixies op het festival en Massive Attack keert op zaterdag 10 augustus nog eens terug naar België. Afsluiten doen ze in Lokeren met een popfestijn van Oscar & The Wolf en Anne-Marie.

De 49e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor donderdag 8 augustus is beschikbaar vanaf zaterdag 10 februari om 10u via de website.

The Prodigy en meer naar Lokerse Feesten 2024
The Prodigy en meer naar Lokerse Feesten 2024