fbpx

Alweer 18 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024

Alweer 18 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024 met IdlesDe Krokusvakantie staat voor de deur en ook nog een pakketje met 18 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024. Nieuw op donderdag zijn The Cat Empire, Jalen Ngonda, Bombay Bicycle Club, Johnny Marr en Nathaniel Rateliff & The Night Sweats. Vrijdag zien we Tom Odell, Gary Clark Jr. Frank Carter & The Rattlesnakes, Declan McKenna en Kneecap terug in Werchter. Voor zaterdag worden Brihang, Cian Ducrot, No Guidnce en Noname toegevoegd aan de affiche. De slotdag wordt dan weer verder aangevuld met The Pretenders, Idles, Lawrence en Matt Maltese.

Alweer 18 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024Lenny Kravitz komt voor de 9e maal langs in Werchter op zondag 4 juli. Måneskin mag dan verassend genoeg Rock Werchter headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat bovenaan het programma van zaterdag en de Foo Fighters sluiten de editie van 2024 af op zondag 7 juli. Nog meer namen voor de festivals in Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. Bruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival al op het podium in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 loopt via ticketmaster.be. Alle ticketinformatie en prijzen voor Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden, maar de dagtickets voor zaterdag 6 en zondag 7 juli zijn helaas al uitverkocht.

Rock Werchter Tickets

Alweer 18 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024
Alweer 18 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024