fbpx

Ticketinfo en prijzen Rock Werchter 2024 bekend

Rock Werchter ingang © JokkoVrijdag 1 december om 10u start de ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 en we kunnen ons spaarvarkentje al openbreken. Na drie headliners zijn nu ook de ticketinfo en prijzen voor komende editie bekend. Zo zal een combiticket voor 4 dagen 309 euro kosten. Voor een festivaldag tel je 134 euro neer. Deze tickets zijn gelukkig inclusief servicekosten, mobiliteitsbijdrage, ecobijdrage en geeft recht op een gratis biljet voor het openbaar vervoer met trein of bus naar en van Werchter.

In het Festivalpark van Werchter en op de campings van The Hive zal je nog steeds betalen met Coins, maar vanaf dit jaar zijn er geen vouchers meer op voorhand beschikbaar voor de aanschaf van Coins. De aankoop van Coins zal rechtstreeks verlopen via je onlineaccount en start in het voorjaar van 2024.

Camping Regular of The Hive

Rock Werchter campingsWie wil overnachten tijdens Rock Werchter moet steeds in het bezit zijn van een campingticket aan 39 euro. Je hebt dan keuze tussen een Camping Regular op A1, C3 of C7.  Deze kampeerterreinen openen op donderdagochtend 4 juli rond 8u. Deze tickets gaan helaas pas later in verkoop, maar gelukkig kan je al tickets aankopen voor The Hive die al opent vanaf woensdag 3 juli om 14u. Wie op The Hive kampeert, kan ook terecht in Central Park.

The Hive My Space

The HiveWie graag wat meer ruimte heeft kan een eigen plek reserveren op The Hive My Space. Daar kan je kiezen voor een plek voor je eigen tent, inclusief toegang tot Central Park en gratis douches. Een My Space voor 2 is 8m² groot, voor 4 heb je een plek van 16m² of je kan zelfs kiezen voor een My Space voor 6 van 24m². Grote groepen kunnen terecht op een plek van maar liefst 60m² voor 10 personen inclusief een vaste picknicktafel. Deze pakketten starten vanaf 61,5 euro per persoon.

Wie toch niet wil sleuren met een eigen campingmateriaal en minstens 121,5 euro per persoon wil neerleggen, kan kiezen voor een eigen plek met opgezette tent en luchtmatrassen zoals de Apollo 2, Tent 2 of Tent 4.

The Hive Resort

Voor wie het iets meer mag zijn en wil overnachten in Werchter zonder zorgen, moet in The Hive Resort zijn. Alle opties geven toegang tot de parking van The Hive Resort en Central Park van The Hive, inclusief gratis gebruik van douches en andere sanitaire voorzieningen. Voor 114 euro per persoon heb je trouwens elke ochtend een stevig ontbijt ter beschikking in de ontbijthoek. Zo wordt Rock Werchter stilaan een droomvakantie voor koppels, want er zijn een pak tweepersoons opties beschikbaar.

Lokerse Feesten CampingZo komt een Boho 2 tent voor 998 euro met opgemaakte boxspringbedden, nachttafeltjes, nachtlamp, tapijt, zitbank, relaxzetel en stopcontact. Net zoals een Boho 4 aan 1406 euro voor 4 personen. Wie daarbij nog een gevulde koffiebar en minibar wenst, boekt beter een Boho Suite 2 voor maar liefst 1529 euro. Je kan ook kiezen voor een Kayuto 2 hut aan 1368 euro met houten vloer en deuren inclusief stoelen, opgemaakte bedden, verlichting en stopcontact. Er is ook een Lodge 2 aan 978 euro met houten vloer, stoelen, opgemaakte bedden, lantaarn en lampion. Of een afsluitbare Tanami 2 hut aan 1058 euro met opgemaakte bedden, stoelen, nachtkastje en lamp.

Met de Nomad 2 aan 520 euro ga je weer basic, met een tent en grondzeil inclusief opgemaakte bedden en lamp. Net zoals de Sahara 2 tent aan 680 euro met grondzeil inclusief opgemaakte bedden, stoelen, tafel en lantaarn. De Sahara is trouwens ook beschikbaar voor 4 aan 1056 euro of 6 personen aan 1425 euro. Voor 4 kan je ook terecht in een Bunk House 4 aan 1826 euro met houten vloer inclusief opgemaakte bedden, stoelen, verlichting, afsluitbare deur en stopcontact. De Tipi 4 tent aan 1200 euro met grondzeil komt met opgemaakte bedden, stoelen, tafel en lantaarn. Er is zelfs een optie voor groepen met het vijfde wiel aan de wagen met de Sphere 5. Een tent aan 1547 euro met grondzeil voor 5 personen inclusief opgemaakte bedden, stoelen en lamp.

Camping Mobilhome

Pukkelpop CampingCamping Mobilhome is uitsluitend voor festivalgangers die naar Rock Werchter afzakken met mobilhome, camper of motorhome. Deze pakketten bevatten een parkingticket voor het voertuig en een aantal campingtickets. Zo heb je de keuze tussen een plek van 36m² voor Mobilhome 2 aan 233 euro of Mobilhome 4 van 311 euro en een Mobilhome 6 aan 399 euro. Wie het grootser inziet kan een plek reserveren van 54m² voor Mobilhome XL 2 aan 308 euro, Mobilhome XL 4 voor 386 euro of Mobilhome XL 6 aan 465 euro.

Alle opties hebben toegang tot een stopcontact van 500W op 2A in een straal van 70m, vergeet je verlengkabel dus niet. De camping is open van woensdag 3 juli om 18u, maar ligt op fietsafstand van het festivalterrein. Wie niet kan wachten op de gratis festivalbus neemt dus beter een fiets mee.

Vlak bij de ingang van het festivalterrein in zone Blauw, voorziet de organisatie en Inter een voorbehouden kampeerzone voor mensen met een handicap. The Hive ADL heeft alle voorzieningen, zodat ook mensen met een handicap van het festival kunnen genieten. Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen, schrijf je dan voor 10 juni in via dit formulier of bekijk meer informatie via de website.

Rock Werchter 2024

Rock Werchter 2023Måneskin mag verassend genoeg Rock Werchter headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat dan weer bovenaan de affiche van zaterdag 6 juli. Foo Fighters sluiten de editie van Werchter 2024 af op zondag 7 juli. Voor de start van de ticketverkoop vuurde de organisatie nog eens 11 nieuwe namen af. Nog meer namen voor de festivals in Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. Bruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival al op het podium in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 start vanaf vrijdag 1 december om 10 uur via ticketmaster.be.

Rock Werchter Tickets