fbpx

Verken nu al Rock Werchter 2024

Verken nu al Rock Werchter 2024 ingang © JokkoDe opbouw van Rock Werchter 2024 is nog in volle gang en het overtollige water wordt nog weggepompt, maar over enkele weken openen de poorten van The Hive en de heilige weide. Met het vrijgeven van de plattegrond kan je nu al de omgeving en het festivalterrein verkennen of neem ze mee op zak via de mobiele apps. Zo heb je extra tijd om je checklist te maken en te controleren of je campingspullen nog waterdicht zijn. De timetable voor Rock Werchter staat ondertussen ook al een tijdje online.

Festivalpark Werchter

Verken nu al Festivalpark van Werchter en North West Walls 2024We kijken natuurlijk uit naar de nieuwe Klub C en ook The Barn zal weer een upgrade krijgen. De Smaakfabriek met lokaal bier en ‘gerecht van de dag’ keert terug naar het Festivalpark, Net zoals The Milk Factory die jonge moeders zullen bijstaan tijdens het festival. Ook de kunstliefhebbers komen met North West Walls weer aan hun trekken. Curator Arne Quinze heeft voor NWW9 Fabian Bane, Gomad, Temponok, Bisser, Lobster Robin en Kitsune uitgenodigd om de containers weer vol te kladden.

Eten & Drinken

Eten & Drinken en pintjes op Rock Werchter 2024Rock Werchter gaat ook dit jaar weer Cashless! Geen bonnetjes, maar RW Coins op je festivalbandje of Cashless Card. Met deze RW Coins betaal je voor eten en drinken in het Festivalpark van Werchter, The Hive en The Hive Resort. 1 RW Coin kost dit jaar 3,50 euro en in voorverkoop krijg je 1 RW Coin gratis per aankoop van 20 RW Coins. De voorverkoop loopt al een tijdje via de website van Rock Werchter en loopt tot en met donderdag 27 juni.

Met de trein naar Rock Werchter

Met de trein naar Rock Werchter 2024Aarschot als Leuven hebben een vlotte treinverbinding met de rest van het land. In je festivalticket is een gratis treinticket inbegrepen en kan je downloaden via de NMBS. De organisatie zet voor dagtoeristen ook nachttreinen in. Een plekje kan je vanaf nu reserveren voor amper 14 euro en bevat een heenreis vanaf een Belgisch station tot Aarschot of Leuven, een pendelbus van en naar het Festivalpark, een terugreis met nachttrein naar keuze en 24u gratis parkeren op een NMBS-parking.

Dwars door het Hageland

Dwars door het Hageland naar Rock Werchter 2024Wie goesting heeft gekregen dankzij de start van de Tour de France of Gianni Vermeersch wil navolgen, die kan pedaleren via fietsroutes vanuit Leuven, Mechelen, Heist-op-den-Berg en Aarschot. Aan het Festivalpark kan je je stalen ros gratis achterlaten in een bemande fietsstalling. Fietsstalling Blauw richting Haacht kan je vinden aan Scharent, fietsstalling Roze richting Rotselaar vind je aan de Provinciebaan en fietsstalling Groen is vlak bij de brug van Werchter.

Is de conditie na een lange natte winter nog niet op peil? Dan kan je GRATIS terecht op de Park & Bike-parkings. Je kan een proloog starten vanaf parking Blauw als je van Gent, Brussel of Leuven komt. Wie vanuit de provincie Antwerpen komt, die kiest voor parking Groen. Wie vanuit Aarschot of Limburg komt, die kan terecht op parking Roze.

Met de auto of moto naar Rock Werchter

Met de auto of moto naar Rock Werchter 2024Werchter is en blijft een pittoresk dorpje ver weg van onze dichtgeslibde snelwegen en de wegen rondom het Festivalpark worden afgesloten met een parkeerverbod. Wie niet overnacht op een camping kan terecht op parking Blauw 1 of The Hive als je via de E19 vanuit Gent of Antwerpen komt. Kom je van de E314 vanuit Brussel, Luik of Leuven, dan kies je een Roze parking. Neem je de E314 vanuit Aarschot, Lummen of Nederland, dan kies je best een Groene parking.

Met de auto of moto naar The Hive 2024Wie wel op de camping verblijft kiest best een parking die vlak bij zijn camping ligt. Wie naar The Hive moet kiest parking The Hive in de Blauwe zone. Gasten die verblijven op Camping A1, die kiezen best parking Blauw 1. Wie overnacht op Camping C3, die kan terecht op Groen 3 of 5. Wie een ticket heeft voor Camping C7, die kan terecht op parking Groen 2. Om toegang te krijgen tot de parkings kan je een parkingticket van 25 euro aankopen via Ticketmaster.

Gebruik de QR-code op je parkeerticket om naar de parkings te rijden. De routebegeleiding via de QR-code houdt in real-time rekening met de verkeersmaatregelen.

Rock Werchter 2024

Verken nu al Rock Werchter 2024Lenny Kravitz komt voor de 9e maal langs op zondag 4 juli. Måneskin mag verassend genoeg headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat bovenaan het programma van zaterdag en de Foo Fighters sluiten Rock Werchter af op zondag 7 juli. Helaas moeten we het deze zomer doen zonder TW Classic en Werchter Boutique, maar Bruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival wel in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 loopt via ticketmaster.be. Alle ticketinformatie en prijzen voor Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden, maar de dagtickets voor zaterdag 6 en zondag 7 juli zijn helaas al uitverkocht.

Rock Werchter Tickets

Verken nu al Rock Werchter 2024
Verken nu al Rock Werchter 2024
Verken nu al Werchter 2024
Verken nu al Werchter 2024