fbpx

Rock Werchter wordt cashless

Rock Werchter wordt cashlessRock Werchter blijft werken aan de toekomst, zo betalen we vanaf nu drank en eten cashless met Coins op het festival. De vertrouwde, papieren drank- en eetbonnen verdwijnen dus uit het Festivalpark. Ook op The Hive en The Hive Resort zal je cashless kunnen betalen met dezelfde Coins. De prijs zal voorlopig hetzelfde blijven als voorbije editie: In voorverkoop kost één Coin 3,25 euro, tijdens het festival betaal je 3,50 euro per Coin.

De chip op je polsbandje wordt dus jouw elektronische portemonnee waarmee je kan betalen op het festival. Deze Coins kan je opladen op je polsbandje aan de kassa’s of via een QR-code die je met je smartphone scant. Coins blijven in voorverkoop verkrijgbaar tot en met zondag 25 juni via Ticketmaster. De voucher die je toegestuurd krijgt kan je inwisselen aan de kassa’s op het festival.

Rock Werchter 2023 onthult timetable met één extra naamStromae is er helaas niet meer bij, maar eerder maakte de organisatie al toppers bekend waaronder Stormzy op donderdag 29 juni. Een dag later hebben Red Hot Chili Peppers en Editors een afspraak met het festival.

Oscar & The Wolf en Muse zakken af naar Werchter op zaterdag 1 juli. Arctic Monkeys en Queens of the Stone Age sluiten de laatste festivaldag af.

De timetable en mobiele apps voor Rock Werchter 2023 staan ondertussen ook online en het omgevingsplan kan je hieronder raadplegen.

Rock Werchter 2023 vindt plaats in het Festivalpark van Werchter van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De ticketverkoop is beschikbaar via Ticketmaster. Alle ticketinformatie voor Rock Werchter 2023 kan je hier terugvinden. Inmiddels zijn de dagtickets voor zaterdag en zondag uitverkocht en ook de voorraad combitickets is uitgeput.

Rock Werchter 2023 Tickets

Rock Werchter 2023 omgevingsplan
Rock Werchter 2023 omgevingsplan