fbpx

Registreer je Rock Werchter ticket & enjoy the benefits

RWTicketSinds enkele jaren zijn de toegangsbandjes van Rock Werchter met een RFID chip uitgerust. De RFID chip in het bandje is vanaf dat moment jouw sleutel tot het festival. De RFID chip in het festivalbandje is niet gekoppeld aan gegevens van de persoon die het polsbandje met chip draagt. Tenzij je er voor kiest om je ticket registreren om te kunnen genieten van een aantal voordelen. In dat geval wordt de chip in je bandje –na het scannen van je ticket- wel geactiveerd met je gegevens.

Enkele voordelen waarvan je kan genieten zijn: Maak kans om een Peugot 108 te winnen, een korting van 40% bij aankoop van een set op maat gemaakte oordoppen, leuke Jupiler extra’s, maak kans op een HUMO-abonnement en maak handig gebruik van je Facebook-account en share welke optredens je gaat zien.

Een groot voordeel voor de grote Rock Werchter fans is dat je als eerste de kans krijgt om een ticket voor Rock Werchter 2015 te bestellen! Je krijgt –dankzij een unieke code die je via mail toegestuurd zal krijgen- toegang tot de exclusieve presale voor tickets van Rock Werchter 2015!

Je ticket registreren doe je op de officiële website van Rock Werchter via deze link, waar je ook terecht kan voor alle info en voordelen.