fbpx

Line-up Marktrock Leuven compleet

De Zomer Van Marktrock heeft na de volledige Line-up van Dendermonde nu ook die van Leuven gepresenteerd. Sinds enkele jaren kiest Marktrock resoluut voor een Belgische affiche. Met Paul de Leeuw staat er voor het eerst in die periode een Nederlander op het podium. Het gratis festival vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 17 augustus.

Op vrijdag 15 augustus vullen Cookies & Cream, Nikolaz en MNM Start 2 DJ het podium van de Oude Markt. Op het De Layensplein geven The Mixfitz, Ulterior, Soulscape en This Place Is A Mess die dag het beste van zichzelf.

Op zaterdag 16 augustus is de Oude Markt dan weer voorbehouden voor Praga Khan, Whiz, Gorki & Friends en Amongster. Op het De Layensplein kan je dan weer terecht voor optredens van Droppie & The Gang, Public Affairs, Hush Hefner en Partyshakerz.

Op zondag 17 augustus sluit Paul de Leeuw, Radio Guga en en het nieuwe DJ project van Sven De Leijer: We Can’t Dance Sir de Oude Markt af. Raoul Belmans, Solco en Viktor Bodrovski sluiten die dag het De Layensplein.

Marktrock Leuven