fbpx

Volledige line-up Marktrock Bilzen bekend

De Zomer Van Marktrock heeft na de volledige Line-up van Dendermonde en Leuven nu ook die van Bilzen gepresenteerd. Er staan naast de artiesten van eigen bodem voor het eerst op de drie alle edities van Marktrock drie Nederlandse topacts (Paul De Leeuw in Leuven en De Jeugd Van Tegenwoordig in Dendermonde). In Bilzen is die eer weggelegd voor Gers pardoel.

Op zaterdag 9 augustus 2014 programmeert Marktrock Bilzen enkel en alleen Humo’s Rock Rally artiesten op de Markt met Humble Flirt (finalist 2014), Warhola (winnaar 2014), Tom Helsen (finalist 1996) en Compact Disk Dummies (winnaar 2012) met als special guest Gers Pardoel. Fans van Peter Luts, DJ Licious, Flapjackers, Ugur Yurt en Construkted moeten die dag op het Huysmansplein zijn.

Zondag 10 augustus 2014 kunnen de kinderen al omstreeks 17u terecht op de Markt voor Kapitein Winokio. 2 Fabiola neemt de fakkel over en wordt gevolgd door Les Truttes. Afsluiter van dienst is Daan. Mr Grammy ft MC Robbie, Seelen C-mode, Hermanez, Jerry May & Axel Haube en Joyhauser mogen dan weer het Huysmansplein afsluiten.

Marktrock Bilzen