fbpx

Geen Stromae op Rock Werchter 2023

Geen Stromae op Rock Werchter 2023Het zat er helaas al een tijdje aan te komen, Stromae zal niet afzakken naar Rock Werchter 2023 op donderdag 29 juni! Zijn gezondheid laat het voorlopig niet meer toe om nog op te treden. Zo wordt zijn ‘Multitude‘ tournee dus vroegtijdig stopgezet. Alle geplande data zoals Rock Werchter, maar ook Down The Rabbit Hole en enkele concerten in het Brusselse Palais 12 worden dus geannuleerd.

Helaas heeft de organisatie nog geen vervanger. Nu de opbouw van het festival al van start is gegaan, is er helaas geen zwarte hoed waar ze zomaar een nieuwe headliner uit kunnen toveren. Rock Werchter gaat wel nog op zoek om een best mogelijke vervanger te vinden voor Stromae op donderdag 29 juni.

Rock Werchter 2023 onthult timetable met één extra naamEerder maakte de organisatie al toppers bekend waaronder Stormzy op donderdag 29 juni. Een dag later hebben Red Hot Chili Peppers en Editors een afspraak met het festival. Oscar & The Wolf en Muse zakken af naar Werchter op zaterdag 1 juli. Arctic Monkeys en Queens of the Stone Age sluiten de laatste festivaldag af.

De timetable en mobiele apps voor Rock Werchter 2023 staan ondertussen ook online.

Rock Werchter 2023 vindt plaats in het Festivalpark van Werchter van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De ticketverkoop is beschikbaar via Ticketmaster. Alle ticketinformatie voor Rock Werchter 2023 kan je hier terugvinden. Inmiddels zijn de dagtickets voor zaterdag en zondag uitverkocht en ook de voorraad combitickets is bijna uitgeput.

Rock Werchter 2023 Tickets

Stromae annuleert 2023 Tour
Stromae annuleert 2023 Tour
Geen Stromae op Rock Werchter 2023
Geen Stromae op Rock Werchter 2023