fbpx

Twee nieuwe podia voor Suikerrock 2023

Twee nieuwe podia voor Suikerrock 2023De affiche voor de Main Stage van Suikerrock 2023 was compleet, maar we krijgen nog een zoet extraatje. Met The Cube en The Palace komen er twee nieuwe podia bij op het Bietenplein. The Cube is vernoemd naar het Tiense suikerklontje en biedt plaats voor stevige beats. Zo krijgen Dikke, K1d, Viktor & Kobe een plekje achter de draaitafels. The Palace is dan weer een podium in intiemere setting met Mayorga, Ila, Milo Meskens, Maksim en Oski.

Op vrijdag 4 augustus staan Bazart, Goldband, Sean Paul, Coely en meer op het Tiense festival, een dag later is het de beurt aan Bastille, Arsenal, Franz Ferdinand, Goose en anderen. Zondag is het dan weer de tradionele familiedag. Eerder wist de organisatie al mee te delen dat na 34 edities tijdens het wisselweekend van juli en augustus, het festival een weekje zal opschuiven.

Suikerrock 2023 vindt plaats op het Bietenplein aan de achterzijde van de Tiense suikerfabriek op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus. Tickets voor Suikerrock 2023 zijn beschikbaar via de website aan 140 euro. Alle dagkaarten zijn nu ook te koop aan 60 euro of voor de jongeren onder ons aan 15 euro.

Twee nieuwe podia voor Suikerrock 2023
Twee nieuwe podia voor Suikerrock 2023