fbpx

Bruce Springsteen keert in 2024 terug naar Werchter

Bruce Springsteen 2024The Boss is niet te stoppen! In 2024 keert Bruce Springsteen terug naar Europa en kiest hij weer voor zijn favoriete Festivalpark in België. Deze keer geen TW Classic, maar komt hij langs voor zijn eigen concert dag op dinsdag 2 juli in Werchter. Daar blijft het niet bij, want Bruce Springsteen en zijn E Street Band hebben 22 Europese afspraken op de agenda staan die je hieronder kan terugvinden.

Het wordt dus een heel drukke week in Werchter, enkele dagen later vindt het hoofdfestival plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli.

Tickets voor de show van Bruce Springsteen op dinsdag 2 juli 2024 in het Festivalpark van Werchter zijn te koop vanaf vrijdag 3 november om 10 uur via Ticketmaster. De ticketprijzen starten vanaf 138 euro per staanplaats. Een plaats in de Front Field kost dan weer 208 euro. Een exclusieve Live Nation presale is vanaf donderdag 2 november om 10u toegankelijk voor wie zich ingeschreven heeft.

Bruce Springsteen tickets

Tickets aankopen voor grote concerten, zoals Bruce Springsteen in het Festivalpark van Werchter, kan een frustrerende activiteit worden. Daarom geven wij enkele tickettips mee, zodat je net iets meer kans maakt op kaartjes. Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Dan kan je het inschrijvingsformulier van Inter invullen om dergelijke faciliteiten aan te vragen tot vrijdag 14 juni 2024.

Bruce Springsteen Europa 2024
Bruce Springsteen Europa 2024