fbpx

Een nieuw elftal voor Rock Werchter 2024

You Rock Werchter © Ben Houdijk for Rock WerchterWie dacht dat we met amper 3 namen aan de ticketverkoop van Rock Werchter 2024 zouden starten, die dacht mis. Zo mogen we meteen een nieuw elftal noteren voor komende editie. De affiche op vrijdag wordt versterkt met dEUS, Snow Patrol, Yungblud en Sum 41 die afscheid nemen van hun Belgische fans. Nieuw op het programma voor zaterdag zijn The Last Dinner Party, Róisín Murphy, Nothing But Thieves, Avril Lavigne en Khruangbin. Michael Kiwanuka en Royal Blood zakken op zondag af naar Werchter.

Rock Werchter 2023Måneskin mag verassend genoeg Rock Werchter headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat dan weer bovenaan de affiche van zaterdag 6 juli. Foo Fighters sluiten de editie van Rock Werchter 2024 af op zondag 7 juli.

Nog meer namen voor de festivals in Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. Bruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival al op het podium in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 start vanaf vrijdag 1 december om 10 uur via ticketmaster.be.

Rock Werchter Tickets