fbpx

Ook op Pukkelpop 2024 blijf je betalen met bonnetjes

Ook op Pukkelpop 2024 blijf je betalen met bonnetjesJe hoeft geen penningmeester aan te duiden of Splitwise te installeren voor Pukkelpop 2024! Terwijl Werchter en Graspop al ingeburgerd zijn met een cashless betaalsysteem, blijft Pukkelpop ook in 2024 bij bonnetjes. De organisatie is nog niet volledig overtuigd van betaalbandjes, cashless cards en QR-codes. De grootste zorg op komende editie blijft dus niet te vroeg pieken en zorg ervoor dat je de laatste avond al je bonnetjes opdrinkt.

“Frederik Luyten: We bekijken de mogelijkheden, maar er spelen tal van factoren in die keuze mee. Niet in het minst de gebruiksvriendelijkheid voor onze bezoekers. Op dat vlak zijn we nog niet volledig overtuigd om om te schakelen. Voor 2024 werd daarom gekozen om het bonnensysteem aan te houden.”

Ook op Pukkelpop 2024 blijf je betalen met bonnetjesVrijdag 16 augustus staan Fred Again en Stormzy bovenaan de affiche. Een dag later headlinen Sam Smith en Charlotte de Witte het festival. Queens Of The Stone Age en The Offspring sluiten de editie van 2024 af. Verder staan ook al Soulwax, The Smile, Rise Against en meer op het programma. De overige kanshebbers voor Pukkelpop 2024 kan je hier terugvinden. Wie niet kan wachten noteert donderdag 9 mei in de agenda voor Garnizoen 2024.

Pukkelpop 2024 zal dan weer plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus. Meer informatie over de ticketverkoop wordt in de komende weken bekend gemaakt.