fbpx

Ook Graspop wordt cashless

Zo betalen we binnenkort onze pintjes cashless met Skullies op de heilige weide.Na Rock Werchter, zal ook de organisatie van Graspop werken aan de toekomst. Zo betalen we binnenkort onze pintjes cashless met Skullies op de heilige weide. De vertrouwde GMM-munten verdwijnen dus uit de Stenehei en ook op camping Boneyard, Inferno en Metal Town zal je cashless kunnen betalen met dezelfde Skullies. Aan de merchandise, kiosken, Festival Fair of de Metal Market kan je wel nog met bankkaart of cash betalen.

De prijzen zullen helaas enkele centiemen stijgen. In voorverkoop kost één Skullie nog 3,25 euro, tijdens het festival betaal je 3,50 euro per Skullie. Zo betaal je dit jaar voor een grote portie bier 7 euro tegenover 6,66 euro in 2022.

Skullies blijven in voorverkoop verkrijgbaar tot en met zondag 4 juni via Ticketmaster.De chip op je polsbandje wordt dus jouw elektronische portemonnee waarmee je kan betalen op het festival. De Skullies kan je opladen op je polsbandje aan de kassa’s of via een QR-code die je met je smartphone scant. Skullies blijven in voorverkoop verkrijgbaar tot en met zondag 4 juni via Ticketmaster. De voucher die je toegestuurd krijgt kan je inwisselen aan de kassa’s op het festival. Vanaf maandag 5 juni kan je via de website een account aanmaken en Skullies opladen.

Iets te vieren? Dan kan je een Cashless Card aankopen aan de kassa’s. Met die Cashless Card kan je samen met vrienden Skullies opladen en koppelen aan één online account om je saldo te checken. Te vroeg gepiekt? Dan kan je de resterende Skullies laten terugbetalen na het festival met een servicekost van 0,5 Skully.

Graspop De SteneheiEerder wist de organisatie al Guns N’ Roses te bevestigen voor donderdag 15 juni en mochten we vernemen dat Ghost de eerste festivaldag tot een goed einde zal brengen. Een dag later komen Gojira en Machine Head de weide platwalsen. Op zaterdag zakken Slipknot en Parkway Drive af naar Dessel. Mötley Crüe en Def Leppard mogen het festival afsluiten op zondag. Daarnaast had de organisatie al 103 namen en 28 namen bekend gemaakt.

Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats op De Stenehei in Dessel van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni met een openingsfeest op woensdag 14 juni. De ticketverkoop voor Graspop 2023 loopt via Ticketmaster. Alle ticketinformatie voor Graspop Metal Meeting 2023 kan je hier terugvinden, maar voorlopig kan je alleen nog dagtickets aankopen voor vrijdag en zondag. Wie wil verblijven in Metal Park, Metal Town en Camping Inferno is er helaas ook aan voor de moeite.

Graspop Metal Meeting 2023 Tickets

Graspop cashless
Graspop cashless