fbpx

Timetable en praktische info voor Harry Styles in Werchter

Timetable en praktische info voor Harry Styles in Werchter bekendNog enkele weken en dan verovert Harry Styles op zaterdag 24 juni het Festivalpark van Werchter. Een ideaal moment om enkele praktische tips mee te krijgen, je tickets te zoeken en onderstaande timetable te noteren. Zo opent het Festivalpark vanaf 16u. Tijd genoeg om Coins in te slaan en te dineren, want Wet Leg start hun set pas om 19u45. De show van Harry Styles start dan weer om 21u en loopt tot 22u30.

Naar het Festivalpark van Werchter

De organisatie raadt aan om met het openbaar vervoer naar het Festivalpark van Werchter af te reizen.

De organisatie raadt aan om met het openbaar vervoer naar het Festivalpark van Werchter af te reizen. Zo kan je de trein nemen naar het station van Leuven en kan je vanaf 13u met een dagpas van De Lijn doorreizen naar Werchter met een pendelbus. Helaas wordt er na het concert geen nachttreinen ingelegd, maar er zijn wel nog enkele avondtreinen van de NMBS beschikbaar vanuit het station van Leuven.

Voor wie de trein geen optie is, kan één van de event bussen misschien soelaas bieden. Voor 19 euro kan je deze bussen nemen vanop 50 verschillende opstapplaatsen. Het opstapuur varieert volgens afstand, maar de aankomst in Werchter is voorzien rond 16u30.

Sportievelingen kunnen via fietsroutes vanuit Leuven, Mechelen, Heist-op-den-Berg of Aarschot afzakken naar Werchter.Sportievelingen kunnen via fietsroutes vanuit Leuven, Mechelen, Heist-op-den-Berg of Aarschot afzakken naar Werchter. Aan het festivalpark kan je je fiets gratis stallen in 1 van de 3 bemande fietsenstallingen.

Wie toch met de auto komt, kan nu al een plekje op één van de parkings reserveren via Ticketmaster voor 25 euro. Je kan de parkings ontdekken op onderstaand omgevingsplan. Wees je ervan bewust dat er geen Kiss en Ride zone zal zijn rond het Festivalpark.

De organisatie benadrukt nog eens dat het heeft geen zin om vroeger naar het Festivalpark van Werchter te komen.

  • Zone BLAUW: Vanaf de E19.
  • Zone ROZE: Vanaf de E314 komende van Leuven.
  • Zone GROEN: Vanaf de E314 komende van Limburg.

De organisatie benadrukt nog eens dat het heeft geen zin om vroeger naar het Festivalpark van Werchter te komen. Er zijn geen overnachtingsfaciliteiten in of rond het Festivalpark en er geldt ook een parkeerverbod.

In het festivalpark

Wie één van de ‘Pods’ heeft gereserveerd, heeft toegang tot Bishopsgate, Jonny’s Place of Hollywood. Na het scannen van je ticket krijg je een polsbandje, net zoals de fans die een ‘Front Circle’ hebben gereserveerd.

In het Festivalpark van Werchter betalen we vanaf dit jaar cashless met Coins ter waarde van 3,50 euro.In het Festivalpark van Werchter betalen we vanaf dit jaar cashless met Coins ter waarde van 3,50 euro. Bij de ingang zal je een lege betaalkaart ontvangen. Daar kan je Coins opladen aan de kassa’s of via een QR-code op de kaart. Je kan je saldo checken bij de bars, foodstanden, kassa’s of via de QR-code met je smartphone. Wie te vroeg heeft gepiekt kan een refund van zijn resterende Coins aanvragen vanaf donderdag 29 juni tot en met donderdag 13 juli.

Er zullen zowel binnen als buiten het Festivalpark lockers staan. Voor het gebruik van de lockers wordt geen waarborg gevraagd, maar wel een huurprijs van 6 euro voor een kleine locker of 9 euro voor een grote locker. Tijdens de openingstijden van het Festivalpark kan je steeds aan je bezittingen, maar alle lockers dienen 30 minuten na sluiting leeg te zijn.

Wachtlijst en tickets

Tickets voor het concert van Harry Styles in het Festivalpark van Werchter waren te koop via Ticketmaster en gingen voor 95 euro per stuk over de digitale toonbank. Een kaartje voor de Front Circle kostte 120 euro en één van de ‘Pods’ voor het podium 159 euro. Harry heeft in stijl het Festivalpark van Werchter uitverkocht op enkele uren tijd, maar wie nog een kans wilt wagen, kan terecht op de wachtlijst.

Harry Styles tickets

Harry Styles Love On Tour 2023 omgevingsplan Werchter
Harry Styles Love On Tour 2023 omgevingsplan Werchter