fbpx

Alweer een upgrade voor The Barn en KluB C op Rock Werchter 2024

Alweer een upgrade voor The Barn op Rock Werchter 2024 - Ben Houdijk for Rock WerchterEr wordt voor komende edities van Rock Werchter weer flink geïnvesteerd in het Festivalpark. The Barn was al een uit de kluiten gewassen concertzaal, maar krijgt toch alweer een upgrade. KluB C steken ze dan weer helemaal in een nieuw jasje. Belangrijkste wijziging is dat beide tenten vanaf dit jaar open zullen zijn aan de voorkant en dat verkleint de kans op rode kruizen. Aan de voorkant van de tenten komen ook schermen en binnenin blijven de tribunes aanwezig.

Beelden van de nieuwe tenten hebben we nog niet, de timetable die is vanaf nu wel beschikbaar. Heb je nog dorst van het voorbije weekend? Dan kan je nu al gekoelde sixpacks voor camping The Hive bestellen via Ticketmaster.

Ook Rock Werchter 2024 zet timetable en app online van The Barn © Ben Houdijk for Rock WerchterLenny Kravitz komt voor de 9e maal langs in Werchter op zondag 4 juli. Måneskin mag dan verassend genoeg Rock Werchter headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat bovenaan het programma van zaterdag en de Foo Fighters sluiten de editie van 2024 af op zondag 7 juli. Helaas moeten we het deze zomer doen zonder TW Classic en Werchter BoutiqueBruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival wel op het podium in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 loopt via ticketmaster.be. Alle ticketinformatie en prijzen voor Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden, maar de dagtickets voor zaterdag 6 en zondag 7 juli zijn helaas al uitverkocht.

Rock Werchter Tickets