fbpx

Mötley Crüe en Def Leppard naar Graspop 2023

Mötley Crüe en Def Leppard naar Graspop 2023Het stond al een tijdje in de sterren geschreven. Na een zomer Amerikaanse stadions te veroveren, zijn Mötley Crüe en Def Leppard klaar om ook in Europa te zegevieren. Noteer alvast zondag 18 juni in je agenda, want dan keert de glamrock uit de jaren ’80 terug naar Graspop 2023.

Binnenkort meer nieuwe namen voor Graspop Metal Meeting 2023.

Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats op De Stenehei in Dessel van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni met een openingsfeest op woensdag 14 juni. Meer informatie is binnenkort beschikbaar via de website, de ticketverkoop voor Graspop 2023 zal binnenkort via Ticketmaster verlopen. Alle tickets voor Graspop Metal Meeting zullen enkel online beschikbaar zijn.

Graspop Metal Meeting 2022 Tickets

Mötley Crüe en Def Leppard naar Graspop 2023
Mötley Crüe en Def Leppard naar Graspop 2023
Mötley Crüe

Mötley Crüe is een glamrockband, opgericht door gitarist Nikki Sixx en drummer Tommy Lee in 1981 te Los Angeles. Verder bestaat de band uit zanger Vince Neil en gitarist Mick Mars. De groep is vooral bekend om zijn losbandige levensstijl en ze zijn dan ook trots dat ze elke gevangenis van Los Angeles tot Tokio hebben gezien. The Dirt vertelt in de documentaire over de chaos van Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars en Tommy Lee. De naam Mötley Crüe verwijst naar motley crew. Een van de bandleden was op die naam gekomen na het zien van een piratenfilm waar de kapitein de bemanning van zijn schip zijn “motley crew” noemde. De umlauten werden op de klinkers geplaatst om te verwijzen naar de umlauten van Löwenbräu, het Duitse bier.

Def Leppard

Def Leppard is een Britse rockband uit Sheffield, Engeland opgericht in 1977. Dealers in pure en onversneden hardrock, dat zou niet misstaan op het visitekaartje van de Britse band. Met hun unieke combinatie van klassieke metal en poppy melodieën, catchy hooks en vocale harmonieën verkochten ze niet alleen meer dan 100 miljoen albums maar inspireerden ze ook tal van andere bands. Al 46 jaar draaien ze mee en in al die tijd zijn ze hun wilde haren nog altijd niet verloren.

One thought on “Mötley Crüe en Def Leppard naar Graspop 2023

Comments are closed.