fbpx

Skullies voor Graspop 2024 nu te koop

Skullies voor Graspop 2024 nu te koopGraspop Metal Meeting is ook dit jaar Cashless! Geen fysieke munten op Graspop 2024, maar Skullies op je festivalbandje of Cashless Card. Met deze Skullies betaal je voor eten en drinken op het festivalterrein, camping Boneyard, Inferno en in Metal Town. 1 Skully kost dit jaar 3,50 euro en in voorverkoop krijg je 1 Skully gratis per aankoop van 20 Skullies. De voorverkoop loopt van woensdag 17 april tot en met woensdag 12 juni.

Vanaf 17 april kan je via de website van Graspop 2024 een account aanmaken op en koppelen aan je ticket. Je hebt de 9 tekens tussen de ** onder de QR-code op je ticket nodig. Dit jaar kan je ook weer terecht in een volwaardige supermarkt op camping Boneyard. Deze is 24 uur per dag open en bevindt zich aan de ingang van de Europalaan. Belangrijkste is dat je daar een volledige tray van 24 gekoelde Jupilers kan afhalen als je deze vooraf hebt besteld via Ticketmaster aan 40 euro.

Affiche Graspop Metal Meeting 2024 compleet - Graspop Metal Meeting ©GMM - Chris StessensDe affiche voor Graspop Metal Meeting 2024 is inmiddels bekend! Voor de openingsavond werd Tool aangekondigd en later shockrock legende Alice Cooper. Een dag later staan Five Finger Death Punch en Judas Priest bovenaan de affiche. Zaterdag zetten we de rollators aan de kant met Avenged Sevenfold en Bring Me The Horizon. Zondag halen we deze weer boven voor Scorpions, Machine Head komt dan weer de oude knokkels door elkaar rammelen.

Graspop Metal Meeting 2024 vindt plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 juni op zijn vertrouwde Stenehei in Dessel. Tickets voor Graspop 2024 zijn beschikbaar via Ticketmaster. Alle ticketinfo en prijzen voor komende editie kan je terugvinden op deze pagina. Verder hebben we al enkele tips voor wie zich komende festivalzomer wil wagen aan stagediven of crowdsurfen!

Graspop Metal Meeting 2024 Tickets

Skullies voor Graspop 2024 nu te koop
Skullies voor Graspop 2024 nu te koop