fbpx

Geen parking op Graspop Metal Meeting 2024

Geen parking op Graspop Metal Meeting 2024De weergoden zijn Graspop Metal Meeting 2024 niet goed gezind! Na een bijzonder nat voorjaar en een zomer die niet uit de startblokken schiet, moet de organisatie ingrijpen. Zo is er woensdag geen pre-party en blijven alle parkeerterreinen gesloten. Was je van plan om met de auto te komen, maar beslis je om deze thuis te laten? Dan wordt je aangekochte parkingticket automatisch terugbetaald na het festival.

Heb je toch geen andere keuze? Volg ‘Boneyard’ als je blijft slapen op camping Boneyard. Volg ‘Zone Witgoor’ als je overdag naar de festivalweide afzakt en ’s avonds terug richting huis rijdt. Hier zullen gratis shuttlebussen rijden van en tot vlak bij de festivalweide. Er zal helaas geen parking voorzien zijn voor mensen met een dagticket.

Volg ‘Boneyard’ als je blijft slapen op camping Boneyard.Ecologische metalheads kunnen dus nog een plekje op de trein reserveren via de NMBS. Je bent dus het snelst op het festival met trein, bus of de fiets. Zoek al een droog plekje op het festivalterrein. Gebruik onze checklist om je festivalzak te maken en controleer of je campingspullen nog waterdicht zijn. Surf naar Ticketmaster om je tickets te raadplegen. Vergeet zeker de app niet te downloaden, zodat je steeds alle informatie bij de hand hebt.

Onze aanraders voor Graspop Metal Meeting 2024 ©GMM - Chris StessensVerken nog eens de timetable of onze aanraders. Voor de openingsavond werd Tool aangekondigd en shockrock legende Alice Cooper. Een dag later staan Five Finger Death Punch en Judas Priest bovenaan de affiche. Zaterdag zetten we de rollators aan de kant met Avenged Sevenfold en Bring Me The Horizon. Zondag halen we deze weer boven voor Scorpions, Machine Head komt dan weer de oude knokkels door elkaar rammelen.

Graspop Metal Meeting 2024 vindt plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 juni op zijn vertrouwde Stenehei in Dessel. Tickets voor Graspop 2024 zijn beschikbaar via Ticketmaster. Alle ticketinfo en prijzen voor komende editie kan je terugvinden op deze pagina. Verder hebben we al enkele tips voor wie zich wil wagen aan stagediven of crowdsurfen

Graspop Metal Meeting 2024 Tickets