fbpx

Eerste namen Copenhell 2023

Eerste namen Copenhell 2023Graspoppers en Hellbangers opgelet! Net als Graspop en Hellfest, zal ook het Deense Copenhell 2023 vier dagen plaatsvinden en de organisatie maakt nu al de eerste namen bekend.

Zo staan Parkway Drive, Architects, Meshuggah, Clutch, Kellermensch, Fever 333, Fishbone, Angus McSix, Malevolence en Nervosa op het metalfestival.

Mötley Crüe en Def Leppard naar Graspop 2023Een dag later wist de organisatie ook Mötley Crüe en Def Leppard te bevestigen. Vandaag was het dan weer de beurt aan Sick Of It All, Cabal, Napalm Death, Harm’s Way, Møl, Employed To Serve, Green Lung, Undergang, Heriot, Defacing God, Angelus Apatrida, Speed en Haliphron.

Gezien Copenhell samenvalt met Hellfest en Graspop, zijn het meteen mooie kanshebbers om hetzelfde weekend een bezoek te brengen aan De Stenehei in Dessel.

Copenhell 2023 vindt plaats in het Deense Refshaløen van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 juni. De ticketverkoop voor Copenhell 2023 start maandag 24 oktober om 10u via het Deense Ticketmaster.

Copenhell 2023 tickets