fbpx

Extra festivaldag voor Graspop 2023

Extra festivaldag voor Graspop 2023De organisatie van Graspop geeft een teken van leven! Het festival krijgt in 2023 weer een extra festivaldag. Afspraak op De Stenehei in Dessel van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni.

Zo zijn er meteen extra kanshebbers voor Graspop 2023, waarvan we de eerste namen en ticketinformatie binnenkort verwachten.

Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats op De Stenehei in Dessel van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni met een openingsfeest op woensdag 14 juni. Meer informatie is binnenkort beschikbaar via de website, de ticketverkoop voor Graspop 2023 zal via Ticketmaster verlopen. Alle tickets voor Graspop Metal Meeting zullen enkel online beschikbaar zijn.

Graspop Metal Meeting 2022 Tickets

Extra festivaldag voor Graspop 2023
Extra festivaldag voor Graspop 2023

Graspop

Graspop Metal Meeting is een jaarlijks meerdaags metalfestival in Dessel. Het festival ontstond in 1996 uit een samenvoeging van het toenmalige Graspopfestival in Dessel en Midsummer Metal Meeting in Vosselaar.
Tienduizenden metalheads vanuit de hele wereld verenigen zich voor het grootste en meest veelzijdige hardrock en metalfestival van de Benelux. Van heavy tot black tot death metal, van metalcore tot hardrock, van punk tot classic rock, en veel meer. Graspop is de hoogmis vol episch gitaargeweld en supersonische blastbeats.

De eerste edities van het festival werden gehouden op het crossterein De Witte Berg. Vanaf 1998 was er nood aan een grotere weide, dit werd domein De Boeretang. Omdat het festival bleef groeien moest er sinds de editie van 2009 opnieuw een grotere locatie gezocht worden. Dit werd de huidige locatie: De Stenehei.

2 thoughts on “Extra festivaldag voor Graspop 2023

Comments are closed.