fbpx

Ticketprijzen Graspop 2023 bekend

Ticketprijzen Graspop 2023 bekendZaterdag om 10u start de ticketverkoop voor Graspop 2023 en we kunnen alweer in onze spaarrekening duiken. Na een stevige lading nieuwe namen zijn nu ook de ticketprijzen voor het festival zijn bekend. Zo zal een combiticket voor 4 dagen Graspop 299 euro kosten. Voor een dag metalfestijn tel je 119 euro neer.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, ecobijdrage en geeft nog steeds recht op toegang tot het festivalterrein, camping Boneyard en de pendelbus naar Mol station.

Ticketprijzen Devil’s Lake bekendWie niet wil sleuren met tenten of ander zwaar camping materiaal, kan terecht op Camping Inferno. Op 500 meter van het festivalterrein kan je een plekje reserveren waar al een tent of hut voor je klaar staat. Wie met de mobilhome of caravan afzakt naar het festival, kan binnenrijden op camping Metal Town.

Voor wie het iets meer mag zijn, kan een bungalow of hotel kamer boeken op Metal Park of een cottage op Devil’s Lake.

Ticketprijzen GMM-Munten bekendIn het Festivalpark en op de campings zal je nog steeds betalen met GMM-munten. Daar zal je nu in voorverkoop 65 euro neerleggen voor 20 munten. Deze Graspop munten zijn in voorverkoop verkrijgbaar tot en met zondag 4 juni 2023.

Binnenkort kan je ook een plekje reserveren voor je wagen op de parking. Dat zal 15 euro kosten in plaats van 20 euro ter plaatse.

Eerder wist de organisatie al Mötley Crüe en Def Leppard te bevestigen voor zondag. Op zaterdag zakken Slipknot en Parkway Drive af naar Dessel. Ghost mag de eerste festivaldag tot een goed einde brengen en een dag later komt Gojira de weide platwalsen.

Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats op De Stenehei in Dessel van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni met een openingsfeest op woensdag 14 juni. De ticketverkoop voor Graspop 2023 zal op zaterdag 26 november om 10u van start gaan via Ticketmaster.

Graspop Metal Meeting 2022 Tickets