fbpx

Pukkelpop 2023 onthult donderdag programma

Pukkelpop 2023 onthult donderdag programmaWe hebben er een tijdje op moeten wachten, maar Pukkelpop 2023 onthult eindelijk het programma voor donderdag. De Boilerparty is het legendarisch openingsfeest van Pukkelpop en zo wordt de editie van 2023 op gang getrokken door Andromedik, Ax Emblem, DC Noises, Freq444, Gomorris, Hyalyte, Keyser, Kwijt Trek System, Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob, She The DJ, Flo Windey ft. Skyve, The Boilerboys en Wannes Lenaerts.

PKP DWNTWN

De laatste jaren valt er meer dan alleen de Boiler Room te beleven. Ook Black Box Revelation, Blackwave. Psychonaut, Sophie Straat, Portland en The Subs met ‘I Want To Dance Again’ mogen Pukkelpop 2023 op gang trappen. Tickets voor deze festivaldag zijn helaas niet apart verkrijgbaar. Dit feest is exclusief voor wie een vrijdag- of combiticket heeft en is welkom vanaf donderdag 17 augustus 18u op de Pukkelpopweide.

Pukkelpop PKPHeadliner voor Pukkelpop 2023 op vrijdag is Billie Eilish, zaterdag toppen Angèle en Anne-Marie de affiche. Op de slotdag staan The Killers en Florence + The Machine op het festival. Andere kleppers op de affiche zijn Macklemore, Sub Focus2ManyDJsNothing But Thieves, M83Limp Bizkit, Stick To Your GunsYou Me at SixYungblud, Moderat, Turnstile, Dropkick Murphys en Foals.

Wie niet meer kan wachten tot Pukkelpop 2023, die kan voorlopig zijn honger stillen op de PKP-expo. Een terugblik op ruim 35 jaar Pukkelpop in de Bibliotheek van Hasselt.

Pukkelpop 2023 zal plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus. De ticketverkoop voor Pukkelpop 2023 loopt via de officiële ticketwebsite. Daar kan je ook andere ticket upgrades aanschaffen of VIP-tickets. Kan je niet naar Pukkelpop 2023? Dan kan je vanaf 1 augustus via de officiële omruilservice op een andere naam laten zetten.