fbpx

Pukkelpop 2023 lost ticket informatie

Pukkelpop 2023 lost ticket informatieNu de eerste namen voor Pukkelpop 2023 bekend zijn, lost de organisatie ook de ticket informatie voor komende editie. Zo betaal je voor een dagticket 119 euro. Met een dagticket krijg je van 11u tot het einde van die festivaldag toegang tot het terrein. Tickets voor donderdag zijn niet apart verkrijgbaar. Wil je donderdag vanaf 18u naar het openingsfeest van het festival, dan kan dat met een vrijdagticket of een combiticket.

Pukkelpop 2023 lost combiticket informatieWil je vier dagen naar het festival, dan kost een combiticket 265 euro. Nieuw vanaf dit jaar is de mogelijkheid tot gespreide betaling. Ben je 18 jaar en heb je een kredietkaart? Dan kan je tot 30 april kiezen voor een betaling in 3 delen zonder extra kosten. Het openbaar vervoer van de NMBS en De Lijn blijft in de prijs van een ticket inbegrepen. De info over nachttreinen en avondbussen wordt later bekend gemaakt. Kom je met de mobilhome of camper dan kan je terecht bij Sporthal Alverberg in Hasselt.

Pukkelpop 2023 lost camping informatieKamperen op Camping Chill kost 34 euro en overnacht je recht tegenover het festivalterrein. Je bent helemaal chill met een pre-pitched zone, waar je ook een tent kan huren die netjes opgezet klaarstaat bij aankomst op het campingterrein.

Camping Relax kost dit jaar 15 euro, maar schuift vanaf dit jaar dichterbij op amper 5 minuutjes wandelen schuin tegenover het festivalterrein.

Eet- en drankbonnen voor Pukkelpop 2023Er zijn voor komende editie meteen Eet- en drankbonnen beschikbaar en dat tot en met 31 juli. Een eet- en drankbon voor Pukkelpop 2023 kost in voorverkoop 3,25 euro met een ticketvoucher van 20 bonnen aan 65 euro. Tijdens het festival kost een bon 3,50 euro.

Koop je Pukkelpop 2023 tickets alleen via de officiële ticketwebsite en deel nooit de barcode van je ticket via sociale media.

Pukkelpop 2023 zal plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus. De ticketverkoop voor Pukkelpop 2023 start op woensdag 15 februari om 13u via de officiële ticketwebsite. Daar kan je ook al andere ticket upgrades aanschaffen. Heb je het verkeerde ticket gekocht? Ga dan naar de ticketpagina en pas daar je festivalticket aan. Kan je niet naar Pukkelpop 2023? Dan kan je vanaf 1 augustus via de officiële omruilservice op een andere naam laten zetten.

One thought on “Pukkelpop 2023 lost ticket informatie

Comments are closed.