fbpx

Weer 13 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023

Weer 13 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023Het is woensdagmiddag en er schijnt een pril lentezonnetje. Het weer het ideale moment voor nieuwe Pukkelpop namen. Vandaag mogen we 13 acts toevoegen aan de affiche. Vrijdag is de oogst een beetje mager met enkel Altin Gün en TV Girl, ook de openingsavond van het festival blijft voorlopig blanco.

Voor zaterdag komt er wel een stevig brok namen bij met 2ManyDJs, Ben Böhmer, Jessie Ware, Tom Odell, Aitch, Luude en Muna. Op de slotdag van het festival komen Dylan, Giant Rooks, Knocked Loose en Vtss erbij.

Weer 13 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023Headliner voor Pukkelpop 2023 op vrijdag is Billie Eilish, zaterdag toppen Angèle en Anne-Marie de affiche. Op de slotdag staan The Killers en Florence + The Machine op het festival. Andere kleppers op de affiche zijn Nothing But Thieves, M83Limp Bizkit, Stick To Your GunsYungblud, Moderat, Turnstile, Dropkick Murphys en Foals. Volgende week woensdag om 11 uur kijken we uit naar meer nieuwe namen.

Pukkelpop 2023 zal plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus. De ticketverkoop voor Pukkelpop 2023 loopt via de officiële ticketwebsite. Daar kan je ook andere ticket upgrades aanschaffen of VIP tickets. Kan je niet naar Pukkelpop 2023? Dan kan je vanaf 1 augustus via de officiële omruilservice op een andere naam laten zetten.

https://www.instagram.com/reel/CpPfYuivwRE