fbpx

Programma Weerdse Bierfeesten 2023 compleet

Programma Weerdse Bierfeesten 2023 compleetDe winter loopt ten einde en een prille lentezon staat voor de deur. We kijken uit naar de eerste festivalpintjes op een groene festivalweide en dan zijn de Weerdse Bierfeesten 2023 een ideale start voor het festivalseizoen. Met het toevoegen van De Nieuwe Lichting winnaar Jack Vamp & The Castle of Creep, Tomorrowband en Kezze is de affiche voor komende editie compleet.

Eerder wist de organisatie al Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob, Used, S10, Dikke en meer naar het pittoreske Weerde te halen.

De Weerdse Bierfeesten 2023 vinden plaats aan de Weerdse Visvijvers op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei. De ticketverkoop voor de Weerdse Bierfeesten is beschikbaar via de website waar een combiticket 20 euro kost. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan 8 euro voor vrijdagavond of 15 euro voor zaterdag. Vrijdag is er tot 20u doorlopend gratis inkom en per 15 gekochte tickets krijg je 1 ticket gratis. Wie nu al dorst heeft kan online bonnen kopen waar je 2 gratis stuks krijg per 20 bonnekes.

Weerdse Bierfeesten 2023
Weerdse Bierfeesten 2023