fbpx

Weerdse Bierfeesten 2023 onthult eerste namen

Omdat Het Kan Soundsystem en Average Rob Weerdse Bierfeesten 2023Het weekend kan nu volledig losbarsten, de organisatie van de Weerdse Bierfeesten 2023 heeft de eerste namen bekend gemaakt voor komende lente. Op algemeen verzoek keren Omdat Het Kan Soundsystem en Average Rob terug om het dak van de tent te blazen. Used zal diezelfde avond dan weer de outdoor DJ stage afsluiten en Exit 11 zal tradioneel de laatste feestvierders uitzwaaien.

Weerdse Bierfeesten 2023 onthult eerste namenEen dag eerder is het de beurt aan Level Six als hoofdprogramma van de avond. Voorafgaand is er de tradionele kinderfuif, spaghettislag en kindernamiddag. Harry neemt tradioneel plaats achter de draaitafels om de nacht af te sluiten. Binnenkort nog meer nieuwe namen voor de Weerdse Bierfeesten 2023.

De ongeduldige dorstigen onder ons kunnen dit weekend al opwarmen op de 10e verjaardag van de Weerdse Bierproeverij waar maar liefst 50 bieren op de kaart staan.

De Weerdse Bierfeesten 2023 vinden plaats aan de Weerdse Visvijvers op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei. De ticketverkoop voor de Weerdse Bierfeesten 2023 is beschikbaar vanaf maandag 6 februari om 10u via de website waar een combiticket 20 euro kost. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan 8 euro voor vrijdagavond of Wave 1 tickets aan 10 euro voor zaterdag. Vrijdag is er tot 20u doorlopend gratis inkom en per 15 gekochte tickets krijg je 1 ticket gratis. Wie nu al dorst heeft kan online bonnen kopen waar je 2 gratis stuks krijg per 20 bonnekes.

Weerdse Bierfeesten 2023 onthult eerste namen
Weerdse Bierfeesten 2023 onthult eerste namen