fbpx

Programma W-Festival 2023 compleet

W-festivalNood aan een nostalgische trip naar de jaren ’80 en ’90? Dan is het programma van W-Festival 2023 op je lijf geschreven. Ondanks een moeilijk 2022 met het annuleren van zowel Sinner’s Day als Waregemse Metal Days, veert de organisatie dit jaar weer recht en bundelt de sterren van toen op één festivalaffiche die ze nu al presenteren voor komende zomer.

Op de eerste dag ontvangt W-Festival Village People, Midge Ure, A Flock of Seagulls, China Crisis en Björn Again op het hoofdpodium. In de Batcave staan dan weer Fields of The Nephilim, Hocico, Pretty Addicted en Velvet Mist.

W-FestivalZaterdag is het de beurt aan The Human League, Nena, Wet Wet Wet, Nik Kershaw, Al McKay en Time Bandits op de hoofdplanken. Cold Cave, NNHMN, Soror Dolorosa en Dorsetshire hebben een plekje op het tweede podium. Afsluiten doet het festival met OMD, Natalie Imbruglia, The Cardigans, Ray Wilson en Bow Wow Wow op de main stage. In de grot zorgen Project Pitchfork, Modern English, When In Rome, Corpus Delicti en Lavvi Ebbel voor het slotakkoord.

W-Festival 2023 vindt plaats van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus op het Klein Strand van Oostende. Tickets voor W-Festival 2023 zijn beschikbaar via de website waar een dagticket 72,1 euro kost of 166,16 euro als je een VIP tickets wenst. Een ticket voor drie dagen aanschaffen kan aan 207,96 euro of 470,25 euro als VIP. Al deze tickets kunnen voorzien worden met een optie Business Package of Backstage Tour.

Programma W-Festival 2023 compleet
Programma W-Festival 2023 compleet