fbpx

Weerdse Bierfeesten 2024 maakt eerste namen bekend

Weerdse Bierfeesten 2024 maakt eerste namen bekendDe organisatie is bekomen van de stormloop op Clouseau, maar nu de lente in zicht is onthullen ze in Weerde de eerste namen voor de Weerdse Bierfeesten 2024. Zaterdag trapt Freddie Konings de biertent op gang en staan later op de avond Flo Windey ft. Skyve en Shoarma Soundsystem met Nadiem Shah, Imran Shah en Hakim Chatar achter de draaitafels. Used mag dan weer de outdoor stage afsluiten.

Op vrijdag 3 mei komt Stan Van Samang langs en zal Discobaar A Moeder het feest in gang houden. De Weerdse Bierfeesten zullen dit jaar een dag eerder starten om Clouseau te ontvangen, die in Weerde het startschot geven voor hun ‘Clouseau40’-tournee.

De Weerdse Bierfeesten 2024 vinden plaats aan de Weerdse Visvijvers op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei. De ticketverkoop voor de Weerdse Bierfeesten 2024 is terug beschikbaar vanaf donderdag 1 december om 10u via de website waar een dagticket voor vrijdag of zaterdag amper 13,19 euro kost. Je kan ook nog een combiticket voor beide dagen kopen aan 23,43 euro. Dagtickets of combitickets inclusief donderdag waren meteen uitverkocht.  Vrijdag is er tot 20u doorlopend gratis inkom en per 15 gekochte tickets krijg je 1 ticket gratis. Wie nu al dorst heeft kan online bonnen aankopen waar je 2 gratis stuks krijg per 20 bonnetjes.

Weerdse Bierfeesten 2024 eerste namen
Weerdse Bierfeesten 2024 eerste namen