fbpx

Helmut Lotti maakt affiche Graspop 2023 compleet

Helmut Lotti in Metal Dome maakt affiche Graspop 2023 compleet Laat die ronkende gitaren maar komen, de affiche voor Graspop 2023 is compleet! De organisatie komt bijzonder origineel uit de hoek, zo staat Helmut Lotti op het festival. Hellmut Lotti Goes Metal op zondag 18 juni in de Metal Dome!

Op vrijdag stond nog een plekje open voor een stevige headliner, deze wordt ingenomen door Machine Head met een exclusieve festivalshow op Europese bodem.

affiche Graspop 2023 compleetDe andere kleine gaatjes op de affiche worden ingevuld door EclipsePro-Pain, Schizophrenia en Tom Morello. Verder noteren we nog dat Elegant Weapons verhuist van donderdag naar zondag. Een kleine extra dienstmededeling! De Zwaarste Lijst is terug! We verdrijven de Paasklokken op paasmaandag 10 april met de zwaarste gitaren. Stem nu op je 3 zwaarste favoriete platen via stubru.be en maak kans op een Graspop Metal Meeting Experience, voor jou en 3 vrienden inclusief VIP-verblijf aan Devil’s Lake.

Graspop De SteneheiEerder wist de organisatie al Guns N’ Roses te bevestigen voor donderdag 15 juni en mag Ghost de eerste festivaldag tot een goed einde brengen. Een dag later komt Gojira de weide platwalsen.

Op zaterdag zakken Slipknot en Parkway Drive af naar Dessel. Mötley Crüe en Def Leppard mogen het festival afsluiten op zondag. Daarnaast had de organisatie nog eens 103 namen en 28 namen bekend gemaakt.

Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats op De Stenehei in Dessel van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni met een openingsfeest op woensdag 14 juni. De ticketverkoop voor Graspop 2023 zal op zaterdag 26 november om 10u van start gaan via Ticketmaster. Alle ticketinformatie voor Graspop Metal Meeting 2023 kan je hier terugvinden, maar de tickets voor zaterdag 17 juni zijn inmiddels uitverkocht. Wie wilt verblijven in Metal Park, Metal Town en Camping Inferno is er helaas ook aan voor de moeite.

Graspop Metal Meeting 2022 Tickets

Affiche Graspop Metal Meeting 2023
Affiche Graspop Metal Meeting 2023