fbpx

Nog meer namen voor Lokerse Feesten 2023

Lokerse FeestenEen drukke werkweek op het bureau van Lokerse Feesten 2023, want ook vandaag krijgen we nieuwe namen. We noteren de komst van Skunk Anansie, Anouk, Arsenal en K’s Choice. Zij hebben een afspraak met de Main Stage op zaterdag 12 augustus.

Punkrockdag Lokerse Feesten 2017Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Op de tradionele Zondagse metaldag staan Bullet For My ValentineMegadeth en Within Temptation. Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Op woensdag komt Cypress Hill een plaat vieren. Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai. Vrijdag 11 augustus is dan weer een Vlaams feestje.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor zaterdag 12 augustus loopt via de website waar tickets 55 euro kosten. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone aan 135 euro en op 1 april start ook de combiticket verkoop. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.

One thought on “Nog meer namen voor Lokerse Feesten 2023

Comments are closed.