fbpx

Lokerse Feesten 2023 met Cypress Hill en meer

Lokerse Feesten 2023 met Cypress Hill en meerDe paasklokken zijn een week te vroeg in Lokeren, want ook vandaag krijgen we nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2023. Cypress Hill komt naar de Grote Kaai en dat om de 30e verjaardag te vieren van ‘Black Sunday’ met al zijn klassiekers.

Er is nog meer hiphop van de bovenste plank op woensdag 9 augustus. Belgisch grootste collectief Stikstof zakt ook af naar de Main Stage in Lokeren.

Punkrockdag Lokerse Feesten 2017Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Op de tradionele Zondagse metaldag staan Bullet For My ValentineMegadeth en Within Temptation. Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai. Vrijdag 11 augustus is dan weer een Vlaams feestje.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor woensdag 9 augustus loopt via de website waar tickets 50 euro kosten. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone aan 135 euro en op 1 april start ook de combiticket verkoop. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.

One thought on “Lokerse Feesten 2023 met Cypress Hill en meer

Comments are closed.