fbpx

Affiche Lokerse Feesten 2024 compleet

Affiche Lokerse Feesten 2024 compleet met Frank Carter & The RattlesnakesHet blijft namen druppelen voor de Lokerse Feesten 2024, maar met deze laatste namen is de affiche eindelijk compleet. Het is nog een stevige uitsmijter met Frank Carter & The Rattlesnakes, Ho99o9, Klakmatrak, Woyote en Goe Vur In Den Otto.

Dit jaar is er helaas geen kindernamiddag, maar wel een tienerfuif op vrijdag met Discobar Joossens ft MC Spaghetti, Michael Amani en Pombak.

Een lading namen voor Lokerse Feesten 2024Eerder was al bekend dat Clouseau en Regi de Lokerse Feesten 2024 openen. Een dag later is het dansen geblazen met The Roots en veel meer. Zondag 4 augustus krijgt Lokeren Front 242 en Sisters of Mercy over de vloer. Maandag staan Pixies en Richard Ashcroft op het festival. De metaldag verhuist van zondag naar dinsdag 6 augustus voor Korn. Woensdag 7 augustus staan Chris Isaak en Richard Hawley op het programma.

Op donderdag zakt The Prodigy af naar de Grote Kaai. Het laatste weekend duiken we in met Paul Kalkbrenner en 2ManyDJs. Massive Attack keert op zaterdag 10 augustus nog eens terug naar België. Afsluiten doen ze in Lokeren met een popfestijn van Oscar & The Wolf en Anne-Marie.

De 49e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024 aan de Grote Kaai in Lokeren. De tickets voor alle dagen zijn al in verkoop via de website en ook de combiticketverkoop is gestart waar je 10 dagen festival voor amper 250 euro kan aankopen.

Affiche Lokerse Feesten 2024 compleet
Affiche Lokerse Feesten 2024 compleet