fbpx

Bullet For My Valentine op Metalday Lokerse Feesten 2023

Bullet For My Valentine op Metalday Lokerse Feesten 2023Ze hadden nog maar net de Ancienne Belgique op stelten gezet of we kregen bij het verlaten van de zaal al een aangename verrassing in de handen geduwd. Bullet For My Valentine staat op de metalday van de Lokerse Feesten 2023! Afspraak aan de Grote kaai op zondag 6 augustus voor een dag vol zware metalen.

De organisatie wil de hele week wijden aan het zwaardere gitaarwerk, zo krijgen we elke dag nieuwe namen voor de traditionele metalsunday!

Punkrockdag Lokerse Feesten 2017

Eerder wist de organisatie Blur naar Lokeren te halen op dinsdag 8 augustus. Een dag eerder heeft Placebo een afspraak met het festival, later werd ook nog Siouxsie toegevoegd aan deze dag.

Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor de metalsunday op 6 augustus gaat van start vanaf zaterdag 4 maart om 10u via de website. Er zijn ook al Food&Drink tickets beschikbaar aan 30 euro voor 10 bonnetjes.