fbpx

8 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2024

8 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2024Het wisselvallig weekend wordt nog opgefleurd door de Lokerse Feesten 2024. De organisatie kondigt 8 nieuwe namen aan en zo mag Berre het startschot geven van de 49e editie. Ook het programma van de main stage voor 4 augustus is nu compleet met de komst van The Damned, The Selecter en Absolute Body Control. Zaterdag 10 augustus krijgt nog een stevige injectie met Trentemøller, Loverman en Aili. De slotdag wordt nog aangevuld met Chibi Ichigo.

8 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2024Eerder was al bekend dat Clouseau en Regi de Lokerse Feesten 2024 openen. Een dag later is het dansen geblazen met The Roots en veel meer. Zondag 4 augustus krijgt Lokeren Front 242 en Sisters of Mercy over de vloer. Maandag staan staan Pixies en Richard Ashcroft op het festival. De metaldag verhuist van zondag naar dinsdag 6 augustus voor Korn. Woensdag 7 augustus staan Chris Isaak en Richard Hawley op het programma.

Op donderdag zakt The Prodigy af naar de Grote Kaai. Het laatste weekend duiken we in met Paul Kalkbrenner en 2ManyDJs. Massive Attack keert op zaterdag 10 augustus nog eens terug naar België. Afsluiten doen ze in Lokeren met een popfestijn van Oscar & The Wolf en Anne-Marie.

De 49e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024 aan de Grote Kaai in Lokeren. De tickets voor alle dagen zijn al in verkoop via de website en ook de combiticketverkoop is gestart waar je 10 dagen festival voor amper 250 euro kan aankopen.

49e editie van de Lokerse Feesten
49e editie van de Lokerse Feesten