fbpx

Paul Kalkbrenner laatste headliner Lokerse Feesten 2024

Paul Kalkbrenner laatste headliner Lokerse Feesten 2024Er stond nog een dag open voor de Lokerse Feesten 2024, maar deze kunnen we nu eindelijk afvinken. Paul Kalkbrenner zakt komende zomer op vrijdag 9 augustus af naar de Grote Kaai in Lokeren. De Berlijner stond al bovenaan de affiches van Rock Werchter, Pukkelpop, Dour en zoveel meer en mag nu ook het programma van de Lokerse Feesten 2024 sieren.

Lokerse_TicketsEerder was al bekend dat Clouseau en Regi de Lokerse Feesten 2024 openen op vrijdag 2 augustus. Een dag later is het dansen geblazen met The Roots en veel meer. Op maandag staan Pixies en Richard Ashcroft op het festival en woensdag komen Chris Isaak en Richard Hawley naar Lokeren. Op donderdag zakt The Prodigy af naar de Grote Kaai en Massive Attack keert op zaterdag 10 augustus nog eens terug naar België. Afsluiten doen ze in Lokeren met een popfestijn van Oscar & The Wolf en Anne-Marie.

De 49e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024 aan de Grote Kaai in Lokeren. De verkoop voor vrijdag 9 augustus is beschikbaar vanaf zaterdag 20 april om 10u via de website. Tickets voor alle andere dagen zijn reeds in verkoop en ook de combiticketverkoop is gestart waar je 10 dagen festival voor amper 250 euro kan aankopen.