fbpx

Affiche Pirate Metal Party met Alestorm compleet

Affiche Pirate Metal Party met Alestorm compleetDat Alestorm voor een Pirate Metal Party ging aanmeren aan De Cacaofabriek in Helmond was al een tijdje bekend. De organisatie heeft na een zoektocht over de zeven zeeën nu ook de resterende namen voor de affiche bekend gemaakt. Zo gooien ook Gloryhammer, Korpiklaani, Ye Banished Privateers en Trick or Treat hun anker uit voor de Pirate Metal Party. Christopher Bowes zal buiten Alestorm en Gloryhammer nog solo optreden met His Plate of Beans.

Affiche Hellmond Open Air 2024 compleetWie een tijdsprong van 30 jaar wil nemen, kan een dag eerder terecht op Hellmond Open Air 2024 met Living Colour, Destruction, Dog Eat Dog, Pro-Pain, Vengeance en enkele coverbands. Tickets voor Hellmond Open Air 2024 zijn beschikbaar via de website aan 49,99 euro. Voor wie het nog wat harder mag, die moet op zondag 15 december in de Mainstage van Den Bosch zijn voor een trashmetal avond met Kreator, Anthrax en Testament. Tickets zijn te verkrijgen via de website aan 64,50 euro.

Pirate Metal Party 2024 vindt plaats op zondag 14 juli aan De Cacaofabriek in Helmond, een stadje net achter Eindhoven. Tickets voor de Pirate Metal Party met Alestorm zijn beschikbaar via de website aan 49,99 euro.

Affiche Pirate Metal Party met Alestorm compleet
Affiche Pirate Metal Party met Alestorm compleet