fbpx

Een lading namen voor Lokerse Feesten 2024

Een lading namen voor Lokerse Feesten 2024De organisatie van de Lokerse Feesten 2024 is een versnelling hoger geschakeld. De laatste weken vielen druppelden de namen uit de lucht. Zo keert Hermanos Inglesos terug op zaterdag 3 augustus en Kompass geeft een feestje in Club Studio Brussel met Klaps, Soya, Push, Massimo Mephisto, Jane Muss, Føss, Azra Tekuma en Maharti. Een dag later wordt het programma aangevuld met Arbeid Adelt en The Glimmers.

Een lading namen voor Lokerse Feesten 2024 met 2ManyDJsOp maandag 5 augustus mag Eppo Janssen de debatten sluiten van de Main Stage. Twee dagen later zal Floris Daelemans die taak op zich nemen en vrijdag 9 augustus mag Neon Shadow de laatste beats over de Grote Kaai knallen. 2ManyDJs staat die dag ook op de Main Stage, maar ze gaan heel de nacht in de kelder doorknallen met Klanken, Sworn Virgins, Erol Alkan, Paranoid London, Asa Moto, Thang, Leo Vincent en Ava Eva.

Een lading namen voor Lokerse Feesten 2024 voor Club Studio BrusselZaterdag 10 augustus vervoegen Royksopp en Whispering Sons het programma van de Main Stage en in Club Studio Brussel staan die avond Bibi Seck, Eclair FiFi, Jeroen Delodder en Kenny Montana. Een dag later krijgen Used en Olsan Twins de eer om de laatste deuntjes in Lokeren te spelen. Ide Snake, Unregular en Guilini mogen dan weer de kelder van het festival afsluiten.

We noteren nu al dat 2025 een grand cru feestjaar wordt voor 50 jaar Lokerse Feesten. Zo is er op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2025 een Lokerse Feesten special van Belpop Bonanza in het Cultureel Centrum van Lokeren. Jan Delvaux en Jimmy Dewit spreken dan over de mooiste momenten van de Lokerse Feesten.

Een lading namen voor Lokerse Feesten 2024Eerder was al bekend dat Clouseau en Regi de Lokerse Feesten 2024 openen. Een dag later is het dansen geblazen met The Roots en veel meer. Zondag 4 augustus krijgt Lokeren Front 242 en Sisters of Mercy over de vloer. Maandag staan Pixies en Richard Ashcroft op het festival. De metaldag verhuist van zondag naar dinsdag 6 augustus voor Korn. Woensdag 7 augustus staan Chris Isaak en Richard Hawley op het programma.

Op donderdag zakt The Prodigy af naar de Grote Kaai. Het laatste weekend duiken we in met Paul Kalkbrenner en 2ManyDJs. Massive Attack keert op zaterdag 10 augustus nog eens terug naar België. Afsluiten doen ze in Lokeren met een popfestijn van Oscar & The Wolf en Anne-Marie.

De 49e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024 aan de Grote Kaai in Lokeren. De tickets voor alle dagen zijn al in verkoop via de website en ook de combiticketverkoop is gestart waar je 10 dagen festival voor amper 250 euro kan aankopen.