fbpx

Straatfeesten Kalmthout 2024 presenteert affiche en timetable

Straatfeesten Kalmthout 2024 presenteert affiche en timetable met Omdat Het Kan Een verlengd weekend, dat moeten we vieren! Wie ten Noorden van Antwerpen woont doet dat uiteraard op de Straatfeesten Kalmthout 2024. We voorspellen een stevig driedaags feest onder de Kalmthoutse kerktoren. De affiche is al een tijdje bekend en ook de timetable staat online, daar zien we dat op vrijdag de gratis festiviteiten starten met The Eggs en Prego in Café Cornet, maar we gaan helemaal los in de Bibstage met Human Power, Dark Jay, Klapperkekab, Stanne en Lolalita.

Straatfeesten Kalmthout 2024 presenteert affiche en timetable met Dog Eat DogZaterdag komen de straatfeesten in Kalmthout helemaal op dreef met Laura Lynn, Judith, Annelies Brosens, Eddie Y Los Grasosos, Goe Vur In Den Otto en Kurkdroog op de Main Stage. Ook Dog Eat Dog is weer van de partij die na Punx in The Pit en Skallyfest zijn blijven hangen in ons land. Achter de draaitafels van de Bibstage staan dan weer Stanne, Lil Alia, Jasmin, Nosedrip en Ampe. In Café Cornet kan je die dag terecht voor een portie jazz & blues van Pieter Van Bogaert, Arne Demets, Richville, Black Cat Biscuit en Kristo.

Straatfeesten Kalmthout 2024 presenteert affiche en timetable met BoskatZondag sluiten we de Straatfeesten van Kalmthout 2024 af met Anlyn, Lotte De Clerck, Boskat, Borokov Borokov, Tamikrest, Radio Barbã, Omdat Het Kan en Karakals op de planken van het hoofdpodium. Voor de slotdag in de Bibstage heeft de organisatie Manano, Harmo Records, B!No, Dead Beat Larry, A Murder In Mississippi, De Baron, Apollo Swing, Daddy To The Rescue, Idle Days en Triceratops uitgekozen.

Café Cornet wordt dan weer afgebroken met scheurende gitaren van Rubin, Shots Fired, Parks, Stay Idle en Summerintibet.

De Straatfeesten van Kalmthout 2024 vinden plaats onder de kerktoren van de Kempense gemeente op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei. De toegang tot het festival is volledig gratis!

Straatfeesten Kalmthout 2024 presenteert affiche en timetable
Straatfeesten Kalmthout 2024 presenteert affiche en timetable