fbpx

Crisis Festival 2024 presenteert affiche

Crisis Festival 2024 presenteert afficheDe festivalprijzen schieten nog steeds de hoogte in, maar Crisis Festival 2024 gaat deze festivalzomer geen gat in uw festivalbudget slaan. Het festival viert komende zomer de 15e verjaardag en heeft hiervoor een eigen bier laten brouwen. Geniet van ‘t Vliegerke en start het festival op vrijdag met Midlife Crisis. Geen flauwe afterwork, maar optredens van Maria Iskariot en De Mens. De afterparty wordt dan weer verzorgd door Hindu Radio DJ’s.

Zaterdag is het festival volledig gratis. De organisatie weet hiervoor Ila, Murdock, Omar Perry, Jeuk, Sammy Moore, Bwana, Broco, Marching Dance, Rival Phoxczan en Bombadil naar de achtertuin van onze nationale luchthaven te halen.

Crisisfestival 2024 vindt plaats op het Crisisterrein in de Kasteelstraat van het pittoreske Erps-Kwerps. Op vrijdag 12 juli Midlife Crisis en zaterdag 13 juli Crisisfestival. Tickets zijn beschikbaar via de website aan 15 euro voor vrijdag. Zaterdag is het festival volledig gratis en voor de consumpties kan je nu al drankbonnen aankopen aan 27,50 euro per 10 stuks.

Crisis Festival 2024 presenteert affiche
Crisis Festival 2024 presenteert affiche