fbpx

Programma M-idzomer 2024 compleet

Programma M-idzomer 2024 compleetHet stadsfestival M-idzomer 2024 kan uitkijken naar de Leuvense zomer. De organisatie heeft het programma voor komende editie afgewerkt. Op donderdag 1 augustus gaat het festival van start met Ão, Bongeziwe Mabandla, Fred Gata, Kruder & Dorfmeister, Madd9 en Noa Lee. Vrijdag staan Affaire, Emma Hessels, Girls In Hawaii, J. Bernardt, Loverman en Sam De Nef & Camille Camille op de Leuvense podiumplanken.

Explosions In The SkyEen dag later zijn Bianca Steck, Dressed Like Boys, Dushime, Het Zesde Metaal, Meis en Novastar aan de beurt. Eerder die dag geeft ook nog Kapitein Winokio een concert voor de kleinste festivalgangers op M-idzomer For Kids. Afsluiten doen we op zondag met Explosions In The Sky, Kaat Van Stralen, Lézard, Martin Kohlstedt, Porcelain ID en Tangerine Dream in het Leuvens stadsmuseum.

M-idzomer 2024 vindt plaats van donderdag 1 tot en met zondag 4 augustus in en op het plein van Leuvens stadsmuseum M. Tickets zijn beschikbaar via de website waar een combiticket 139,50 euro kost. Er zijn ook dagtickets te koop met een kostprijs tussen 38,50 en 41,50 euro. Helaas is er geen camping open, maar het festival is gemakkelijk bereikbaar in het centrum van Leuven.

Programma M-idzomer 2024 compleet
Programma M-idzomer 2024 compleet