fbpx

Alweer nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2023

Alweer nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2023Met alweer nieuwe namen kan de paasvakantie van start gaan voor de organisatie van de Lokerse Feesten 2023. Zo kleurt het Hollands feestje op de openingsavond nog meer Oranje met de komst van Merol, S10 en Sophie Straat. Op dinsdag krijgt Blur dan weer het gezelschap van Hot Chip, Baxter Dury, Warmdüscher en Ada Oda.

Punkrockdag Lokerse Feesten 2017Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Op de tradionele Zondagse metaldag staan Bullet For My ValentineMegadeth en Within Temptation. Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Op woensdag komt Cypress Hill een plaat vieren. Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai. Vrijdag 11 augustus is dan weer een Vlaams feestje. Het laatste weekend noteren we komst van Skunk Anansie.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor zaterdag 12 augustus loopt via de website waar tickets 55 euro kosten. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone aan 135 euro en op 1 april start ook de combiticket verkoop aan 220 euro. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.

Alweer nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2023
Alweer nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2023