fbpx

Nieuwe namen voor de Lokerse metaldag

Nieuwe namen voor de Lokerse metaldag voor Club StuBruZoals beloofd krijgen we vandaag weer nieuwe namen voor de Lokerse metaldag. Vandaag vult de Lokerse Feesten 2023 het programma aan voor Club StuBru. Zondag 6 augustus zakken Psychonaut, Slift en Hammok af naar de donkere kelder van de Grote kaai. De komende dagen krijgen we nog meer nieuwe namen voor de Metalday.

Nieuwe namen voor de Lokerse metaldagGoldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Op de tradionele Zondagse metaldag staat Bullet For My Valentine.

Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor de metalsunday op 6 augustus gaat van start vanaf zaterdag 4 maart om 10u via de website. Er zijn ook al Food&Drink tickets beschikbaar aan 30 euro voor 10 bonnetjes.