fbpx

Clamotte Rock 2023 presenteert affiche

Guano ApesDe organisatie van Clamotte Rock 2023 is klaar met het huiswerk voor komende zomer. Met het toevoegen van Tourist LeMC, Naft, Tuff Guac, Chibi Ichigo en Skyve ft Flo Windey op de Main Stage en Murdock, Hypesquad, Eagl, Bobalicious, Pat Krimson, Davidoff en John in Le Jardin is het programma voor komende editie compleet.

Channel ZeroEerder werden ook al Noordkaap, Sons, Sons of Lioth, The Yummy Mouths, Steez, D&A, Leon Mills en Raylune toegevoegd op vrijdag.

Een dag later hebben Guano Apes, Channel Zero, Rhea, Pat B, Tuff Guac, ZT Musik, B2B, Rayco Santos, Stéphane Jonxis, Roma, Mixomaz, Donelly en Freeee een afspraak met de Herenthoutse podiumplanken.

Clamotte Rock 2023 vindt plaats op de Heikant in het Herenthoutse Oosterhoven op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei. Tickets voor Clamotte Rock zijn te koop via de website waar een combiticket 60.80 euro kost. Dagtickets zijn te koop aan 30,80 euro voor vrijdag en 40,80 euro voor zaterdag. Helaas is er geen camping, maar de organisatie staat open voor verenigingen en vrijwilligers die deze taak op zich willen nemen.

Affiche Clamotte Rock 2023
Affiche Clamotte Rock 2023